HSU-groep logo header

Onze diensten

Specialistische reiniging

Schoonmaak is vaak specialistisch werk. Wij hebben hiervoor specialisten in dienst die kennis en ervaring bezitten om alles weer schoon te krijgen.

Voor iedere klus een specialist

Voor specialistische reiniging

Ook voor de complexe schoonmaakopdrachten hebben wij een oplossing. Met een breed aanbod van specialistische reiniging onderscheiden wij ons als gespecialiseerd schoonmaakbedrijf.

Calamiteiten en wegdek

Onze calamiteitendienst opereert landelijk en staat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor het opruimen van diverse calamiteiten. Denk hierbij aan diesel- en olie lekkages op het wegdek, sneeuwruimen en zout strooien op wegen en bedrijfs- en parkeerterreinen. Maar ook aan specialisme als reiniging na ongeval van mens en/of dier; onze medewerkers zijn hiervoor speciaal opgeleid en gaan accuraat, voortvarend en zorgvuldig met alle situaties om. Wij beschikken over speciale materialen en geschikte apparatuur zodat iedere calamiteit snel en keurig wordt gereinigd.

Vloeronderhoud

HSU Groep is expert op het gebied van behandeling en reiniging van vloeren voor een perfect resultaat. Samen met u bekijken we welke behandeling en/of reiniging het best bij úw vloer past. Daarbij kunt u denken aan speciale waslagen, beschermlagen die bestand zijn tegen synthetische reinigingsmiddelen of bepaalde desinfecterende middelen, of juist beschermlagen die extra stroef zijn, bijvoorbeeld voor de gezondheidszorg. Daarnaast verzorgen wij periodieke onderhoudsbeurten en het vakkundig strippen en behouden van uw vloeren zodat deze er altijd netjes en verzorgd als nieuw uitzien. Op onze kwaliteit kunt u vertrouwen!

Graffiti

Ook hier opereert onze landelijke calamiteitendienst 24 uur per dag, 7 dagen per week om graffiti en diverse soorten bekladdingen op professionele wijze snel en effectief te verwijderen. Uiteraard gaan wij hierbij op een milieuvriendelijke manier te werk volgens alle keurmerken met de juiste producten. Onze experts zijn gespecialiseerde en ervaren vakmensen met ruime ervaring. Laat u verassen door onze snelle en uitstekende service!

Gevelreiniging

Een goed onderhouden pand is het visitekaartje van uw organisatie. Wij verzorgen vakkundige reiniging  van diverse soorten gevelbeplatingen, zodat het aanzicht van uw gebouw er weer spik en span uitziet. En om uw en onze veiligheid te waarborgen, werken wij uitsluitend met goedgekeurde materialen en beschikken onze experts over de juiste certificeringen. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op!

Bouwschoonmaak

Voor aannemers en bouwbedrijven zijn wij dé partner voor een perfecte eindoplevering. Wij verzorgen de complete schoonmaak van nieuwbouw- en renovatieprojecten. Denk daarbij o.a. aan afstoffen en nat reinigen van wanden, deuren, vensterbanken, het stofzuigen en nat reinigen van harde vloeren en tapijten, het verwijderen van cementsluier, stickers, beschermpapier en lijmresten, glasbewassing van gevel- en separatieglas, het  oppoetsen van dispensers, spiegels, kranen etc. Kortom, u kunt bij ons rekenen op een totale ontzorging en een piekfijn resultaat.

Andere diensten

Waarom HSU?

We zijn goed in wat we doen!

250

Hardwerkende medewerkers

25

Jaar schoonmaak ervaring

8,6

Voor klanttevredenheid