HSU-groep logo header

Onze diensten

Schoonmaak

Schoonmaak is altijd en overal. Daarom proberen wij onze klanten te ontzorgen zodat zij zich bezig kunnen houden met hun specialiteiten en HSU zich bezighoudt met haar specialiteit: Met zorg schoonmaken!

Schoonmaken is ons vak

Onze schoonmaak specialiteiten

Een prettige en schone omgeving creëren is wat wij doen. Niet ieder object of gebouw is hetzelfde. Daarom leveren wij per situatie maatwerk voor u per type schoonmaak. Daarbij zetten wij onze kennis en ervaring in en zorgen wij voor een effectief en efficiënte uitvoering. Wij staan klaar om u hierin te adviseren.

Transport

Met ruim 15 jaar ervaring in totale facilitaire dienstverlening, zijn wij specialist  en marktleider in periodieke reiniging en rijklaar maken van OV bussen en touring bussen, en de totale schoonmaak van treinen, trams, vliegtuigen en veerboten. Laat u verassen door onze innovatie en alternatieve werkwijze; we hebben een landelijke dekking en zijn 24/7 bereikbaar voor al uw vragen. Ons doel is het realiseren van een continue en optimale verbetering in de beleving van reizigers en chauffeurs. Wij leveren kwalitatief hoog maatwerk.

Kantoor

Wij leveren al jaren vakkundige en professionele schoonmaak voor alle soorten kantooromgevingen en gebouwen. Ons trouwe klantenbestand bestrijkt uiteenlopende branches. Wij denken graag met u mee hoe we het beste invulling kunnen geven aan uw wensen en behoeftes.

Wij gaan flexibel om met veranderingen en garanderen continuïteit, deskundigheid, ervaren, gastvrije en gecertificeerde medewerkers.

Uw werkomgeving is onze zorg!

Glasbewassing

Schone ramen zorgen voor een nette uitstraling van uw gebouw. Wij bieden professionele glasbewassing van kantoren, winkels en gebouwen. Wij reinigen alle soorten raamwerken, zowel de binnen- als buitenzijde en separatieglas. Voor ieder soort glas garanderen wij streeploze  glasbewassing door het gebruik van de juiste producten. Uiteraard zonder veiligheid en milieu uit het oog te verliezen. Onze ervaren en gecertificeerde glazenwassers staan voor u klaar en zorgen ervoor dat uw pand er altijd stralend bij staat!

Andere diensten

Waarom HSU?

We zijn goed in wat we doen!

250

Hardwerkende medewerkers

25

Jaar schoonmaak ervaring

8,6

Voor klanttevredenheid