HSU-groep logo header

Onze diensten

Facilitaire ondersteuning

Een fijne samenwerking gaat verder dan alleen schoonmaken. Naast onze schoonmaakdiensten bieden wij ook een tal van aanvullende diensten aan voor een totale ontzorging. Wij denken graag met u mee over een gehele facilitaire ondersteuning. 

Wij faciliteren

Facilitaire dienstverlening voor uw organisatie

Op een aantal kleine dingen na is uw bedrijf helemaal op orde. Maar toch zijn er wat verbeterpuntjes betreffende facilitaire ondersteuning. HSU kan u hierbij adviseren en ondersteunen met personeel op de juiste plekken die zorg dragen voor alle activiteiten en voorzieningen die ondersteunend zijn aan de kernactiviteit van uw organisatie. Het schoonmaken van het kantoor, het verzorgen van een lekkere kop koffie of thee of het aannemen van de telefoon.

Schoonmaak - Specialistische reiniging - Facilitaire ondersteuning - HSU-Groep - Home - Diensten - Facilitaire ondersteuning.png

Waarmee kunnen wij u facilitair ondersteunen?

Wij ondersteunen uw medewerkers

Wij dragen zorg voor alle diensten en voorzieningen die ondersteunend zijn aan de kernactiviteit van uw organisatie. Van schoonmaak tot levering van producten en alles daartussenin. Zonder facilitaire dienstverlening kunnen bedrijven niet optimaal functioneren. Het is het cement tussen de stenen wat wij voor u kunnen leveren.

Wij ondersteunen uw medewerkers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Andere diensten

Waarom HSU?

We zijn goed in wat we doen!

250

Hardwerkende medewerkers

25

Jaar schoonmaak ervaring

8,6

Voor klanttevredenheid