HSU-groep logo header

Over HSU

Waar staan wij voor?

Een schone en veilige omgeving. Dat is waar wij voor staan. Wij zijn onderscheidend in kwaliteit, beleving en ervaring. Ontzorgen is ons doel en daarvoor bieden wij maatwerk aan en stellen wij ons flexibel op.

Over ons - HSU-Groep - Bus
Schoonmaak - Specialistische reiniging - Facilitaire ondersteuning - HSU-Groep - Over HSU foto4

Wij zijn HSU

Trots op wie we zijn en waar we voor staan

Dag in dag uit werken wij aan een schonere omgeving en ontzorgen we daarbij onze klanten. We zijn trots op onze mensen die dit dagelijks mogelijk maken. Zij vormen dan ook onze basis. Op onze deskundigheid en ervaring kunt u altijd vertrouwen. We denken graag mee en passen ons aan op de veranderingen. Samen zoeken we naar effectieve en praktische oplossingen voor een efficiënte uitvoering.  

Onze keurmerken

Wij onderscheiden ons in kwaliteit

Certificering is een garantie voor TOP-kwaliteit. Daarom is HSU Groep gecertificeerd conform kwaliteitskeurmerken VCA, ISO 9001 & 14001, NEN-4400-1, PSO Prestatieladder socialer ondernemen, Lid VSR, Erkend Leerberdrijf, CO2 Prestatieladder. Dit zorgt ervoor dat Kwaliteit, Milieu en Veiligheid geborgd zijn.  Daar kunt u op vertrouwen.

Duurzaamheid

Wij willen het verschil maken

HSU Facility draagt actief bij aan duurzaamheid in de schoonmaakbranche. HSU is ISO 14001-gecertificeerd voor milieumanagement. We werken continu aan CO2-reductie van onze processen en vervoer. We bouwen aan groene mobiliteit en zorgen we voor een duurzame schoonmaak op de locaties waar wij komen door onder andere gebruik te maken doseersystemen en biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Door inzet van technologie reduceren wij waterverspilling en betrekken onze klanten bij verbruiksartikelen bij onze duurzaamheidambitie door aan te sporen op investeringen in biologisch afbreekbare materialen en middelen. We scheiden afvalstoffen en voeren vrijkomend afval af op een veilige en milieuvriendelijke manier, conform onze VCA-certificering. We zorgen voor duurzame inzetbaarheid van mensen, ten slotte is schoonmaakwerk echt mensenwerk!

Innovatie

HSU innoveert mee

HSU Facility onderzoekt continu welke kansen en voordelen (technologische) innovatie binnen de schoonmaak biedt op het gebied van duurzaamheid, gemak voor onze werknemers en efficiëntie van werkprocessen. Het signaleren en initiëren hiervan is de verantwoordelijkheid van de hele organisatie. We blijven op de hoogte van innovaties door ons lidmaatschap van de branchevereniging, leveranciers, vakbladen en beurzen en niet te vergeten door de input van onze medewerkers. Aan de hand hiervan ontwikkelen we pilots die we inzetten en toetsen innovatieve initiatieven in de praktijk. Ook vergaren we data om onze processen te optimaliseren. Het gaat daarbij om innovatie op procesmatig niveau, om innovatie die energie-, water- of milieusparend en/of duurzaamheidbevorderend is en technologische (data driven) innovatie. We voorzien voorstellen voor innovatie van professioneel advies ten aanzien van resultaat, haalbaarheid, opbrengst en invloed op de klantbeleving. We blijven investeren in de allerlaatste duurzame energiezuinige en waterbesparende apparatuur. We zetten innovatieve technieken en oplossingen in met onder andere als uitgangspunt:

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Aandacht voor mens en milieu

We zijn betrokken bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen waarbij we rekening houden met mens en milieu. We innoveren om effectiever, efficiënter, veiliger, gezonder en schoner te werken en blijven continu onze kennis van diensten en processen verbeteren. We geven extra aandacht voor goede werkomstandigheden van onze mensen en zijn betrokken in diverse gemeenschappen. We hebben aandacht bij het inkopen van producten en diensten voor de effecten op mens en milieu.   

Reviews

Wat klanten zeggen

Iedere keer doen wij weer onze uiterste best om onze opdrachtgevers tevreden te maken. En dit zien wij terug in onze beoordelingen. Lees de reviews van klanten die u voor gingen.